fredag 13 juli 2012

2012-07-13

Jag har bestämt mig för att jag f r o m nu ska bli en gladare person efter att ha mått dåligt en tid.Men nu är det slut på det och jag har bestämt mig för att bli gladare igen och lösa saker och ting med tiden. allt behöver inte bli löst på en gång och något som verkligen gripit tag i mig är att Allt kan förändras inom loppet av en sekund och det gäller att ta vara på varje liten minut vi har i livet. varje lilla sekund. Vi behöver inte sjunka lika lågt som de stackars människorna som ev kanske inte gillar oss, men HEY vi behöver inte gilla alla och varandra.

Men att föra sig är en helt annan sak.

Jag bryr mig ärligt inte längre om människor som slösar på min energi. De får inte göra det längre om de verkligen inte faktiskt ber uppriktigt om Ursäkt för deras handling/-ar. F r o m idag ska allt bli annorlunda och jag ska fokusera på det jag bryr mig om och de människorna jag faktistk tycker om och som tycker om mig tillbaka. De människorna som känner mig eller vill lära känna mig. 

Andra är det väldigt synd om för de går miste om otroligt mycket.

Och jag ska bara göra saker som jag tycker är roligt och är intresserad av.

Nåvääl, ska publisera mina gamla inlägg sen från min tidigare blogg naturligtglad.blogg.se
så att jag kan avsluta den och bara fokusera på denna, för att ha en blogg som man kan blogga i från telefonen, är guld värt! Länge leve bloggen!

Kanske får ni en teaser på boken sen ;) Stay tuned!

XoXo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar