onsdag 18 juli 2012

dagen efter är en helt ny värld

Ja för mig är det det idag. För jag gjorde något som var oerhört viktigt för mig som jag borde tagit tag i för länge sen. Men då var jag inte redo, för jag var rädd för att få ett annat bemötande än det jag fick. Det jag fick var allt jag kunnat önska mig.

och nu kan jag äntligen gå vidare och må bättre än jag gjort på väldigt väldigt många år.
Tänk vad kraftfullt en ursäkt kan vara.
och allt jag kan säga tack och att du är förlåten.

Igår tog jag steget att ställa en person mot väggen som var med och gjorde skolan till en hemsk plats att gå till. Jag sa vad jag hade känt och hur allt varit efteråt de senaste åren men att man måste förlåta för att gå vidare eftersom att personen ifråga inte heller mådde bra då. Det brukar oftast vara så.

Och jag fick en ursäkt! Jag fick en Ursäkt!! Jag hade aldrig kunnat drömma om att det var så vårat samtal skulle sluta. Men det var det. Och det har aldrig känts så bra och ja...jag är så glad idag!! :-)

Man får aldrig glömma att personerna som mobbar iinte heller mår bra och det är därför de gör det men förstår inte att den andra personen har något de inte vet. För vissa slutar det dåligt andra bra. Jag är en de som vill bekämpa mobbing. Är du?

Jag känner mig starkare än någonsin och idag är en helt ny början efter ett avslutat kapitel. Ett nytt kapitel skrivs idag och framåt.

Im superwoman in my eyes.

Ha en superdag alla stålmän och stålkvinnor där ute!

xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar