söndag 15 juli 2012

Förnuftets Väg

Som sagt, tidigare ord remains the same. Det människor gjort påverkar mig otroligt mycket men som sagt så är det slut med det.....Det har gått för långt. Igår visade det sig ännu mer uppenbart. Och nu är jag riktigt less och kommer att stänga ute dem från mitt liv, Så ni som försvinner från facebook inom kort. Ta inte illa upp men ni skadar mig och har inget i mitt liv att göra.


Nåväl, boken var det ja, hoppas ni andra haft en bra helg =)

"Angelica Jones, den mest ostrukturerade strukturerade personen i hela London, Bronxtjejen som nådde toppen genom genvägar, och tog sitt liv till Londo, är på sin väg till tunnelbanan för att gå på ett möte med Svenska filminstitutet för att prata om ett projekt hon har tänkt placera i Sverige med rätt sponsorföretag inom samma område som hennes projekt landade inom. I all förvirring om vart hon ska stöter hon in i April var på alla papprena åker över hela trottoaren till April förtvivlan. Hon hade jobbat på just denna bok extra mycket och var mån om att det skulle bli bra om än hon inte var redo att skicka in och få en dom än. Papprena föll till marken precis som Aprils drömmar om att just denna skulle ge henne det erkännandet hon vill ha. Angelica började i all förtvivlan be om ursäkt och hjälpte till att plocka upp papprena och skulle just till att börja lägga in dem i den guldfärgade mappen när hon började läsa rad efter rad och kunde av någon anledning inte sluta .April blir nervös och kastar sig efter papprena och börjar harkla sig ”förlåt, jag ber om ursäkt jag…det är inget som är färdigskrivet och…” och hon blir tyst. Känner sig som en stor klump. "

Det var bara en liten bit av resan till en färdigställd bok, I looking forward to send it in. Språket kommer att bearbetas med tiden. Det är väldigt spännande att skriva och försöka uppnå en dröm man haft länge. Sen får vi se, det är en hård värld där ute =) Men man måste ju ta chansen!

Ta hand om er där ute och, Lyssna inte på andra människor utom dig själv. Använd magkänslan och ditt sunda förnuft. Be strong!

We'll keep intouch!

xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar