fredag 3 augusti 2012

"I can't let it goooo"

Helt galen kväll i tanto igår! Stockholm Pride levererade högre än väntat på schlagerkvällen med fantastiska artister, fantastiskt crew, fantastisk publik som kunde varenda låt som spelades och dansade, hoppade, skrek, grät (och då menar jag småtjejerna längst fram som var jordens största Jewardsfans) allt!!! Det var en helt magisk kväll som jag sent kommer glömma. Att det kostade 485kr (inkl.servie avg. till ticnet) var småpotatis med tanke på allt som blev igår. Kvällen Går knappt att ens beskriva med Loreens Euphoria även om även hon och den glänste i remixet och bland ..hmmm de där trummorna jag aldrig vet vad de heter.. igår.

Och vad vore Stockholm Pride 2012 utan en överaskningsartist??? Kära Dilba, sluta aldrig spela!! Promise me that!!  Och överaskningsskådis som togs upp på scen av Irlandstvillingarna - TARA REID, SUCK ON THAT NI SOM MISSADE DEN HAHA!!! Trodde inte mina ögon...men det var roligt =)

Kvällen levererade utländska 2012 eurovision artister och svenska melodifestivalenartister och vallfärdande natttrötta, enerisprakande Stockholmare och andra turister (hihi!) OCH en barndomsvän till MIG!
Helt galet oväntat och total lycka när man inte setts på flera år och något som påminde mig om vilka fantastiska vänner jag har.

och sen var Du där med mig och det betydde jätte mycket, det var länge sen jag hade så roligt <3 Tack för att du förgyllde kvällen extra mycket med ditt underbara leende, din närvaro, din charm och mjuka sida<3
Saknar dig varje sekund...


Nåja jag har så mycket att skriva men måste jobba nu =)

Skriver mer om detta mirakel sen :D

Jag har mer energi än någonsin och har ändå bara sovit 4 ½h inatt.

I'm Back And Here To Stay!! COUNT ON IT!


XOXO
Your Writing CH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar