måndag 27 augusti 2012

Namaste, on schanti gon

Eller hur man nu stavar det, men det är något som vår Yoga instruktör Renate Lars alltid säger i slutet av varje timme, och det låter så fint!
 
Aaah hemkommen till bror efter ett skönt Yogapass i Farsta! Jag kan inte med ord förklara Yogans starka inverkan när man är där, när man går in i sig själv, mjuk i kroppen, andandes i kroppen, med kroppen. Inom kroppen. Yogan är veckornas höjdpunkter (bortsett från fredagar!!) och något man verkligen längtar till och det är synd att det inte finns fler instruktörer som kan komma till Farsta då Renate inte har möjligheten att hålla mer än en samling i veckan. Det skulle verkligen behövas fler då det är så populärt och det oftast snabbt blir fullt! Möjligheten skulle öka för fler att vara med.
 
Idag fann jag ingen ro i kroppen, kände att kroppen var orolig och stressad. och det känns fortfarande och vilken tur att jag var på yogan för annars hade min kropp varit uppe i ännu högre varv än den var/är nu!! Men det ordnar sig om några dagar. Det ska bli skönt...riktigt skönt.
 
Letandet efter ett hem kommer ändå att fortsätta för de som tänkte annorlunda. Lika aktivt som det varit hittills.
 
I nästa inlägg som jag kommer skriva senare är ett debattinlägg om en ny politisk händelse så stay tuned!!!

 
 
Namaste - Jag bugar för dig
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar