tisdag 28 augusti 2012

och fortsätter 2008-10-09

One week to go

Nu är klockan över 00 på natten och vi sitter och pluggar. Halvt överambitiöst kan vissa tycka men Ärligt och rent ärligt, så Ambitiösa har vi faktiskt inte varit idag eller igår. Det är lätt att Tyvärr prioritera annat som är roligare eller något som man anser är viktigare vad det då skulle kunna vara. Hur som haver så är det 1 vecka kvar till jag åker till Piteå och hälsar på min mamma och Janne (Min bonuspappa), Alle, Lollo, Linda och vårat gäng Och jag kan säga att det är glädje när jag kommer hem. Blir det något annat än glädje och någon bråkar så kan jag lova att den kommer att få höra det också.
Idag har jag också fått en Lampa inköpt åt mig ( Tack Rita gumman! ) från Ikea. RIta och hennes Helsingorg gäng drog dit vid lunchtid igår (8e) och jag kunde ha följt med om jag inte haft körlektion, men nåja har snart gjort alla körlektioner och ska väl börja boka uppkörning så det är väl lugnt ! :-)

Det är inte bara 1vecka kvar till jag åker hem utan också 6dagar till jag ska och lyssna på min Miljöguru Al Gore USA:s vice president som är experternas Expert när det gäller Klimatfrågorna som jag så innerligt är insatt i :-)
Jag är dock lite lessen på de som inte bryr sig om vårat klimat, men det är klart, bryr man sig inte om att alla priser stiger och att andra människor dör i svält och att många U-länder råkar mer illa ut än någonsin för att de inte kan exportera vissa specifika råvaraor i samma mängd eller också inte alls, så visst de som inte bryr sig känner heller inget ansvar och då är det ju lätt.

Korallreven som endel fiskarter lever på och som vi i våran tur lever på och andra länder exporterar och lever på, har tidigare varit färgglada men idag har de förstörts pga all den koldioxid som människan släpper ut och delvis för alla försurningar som människan orsakar av ren, ursäkta, jävla egosim. 
Så Här vackert har det sett ut för bara några få år sedanSåhär ser det ut idag. Fruktansvärt tycker jag. Människor där i andra länder och främst i U-länder p g a våran (i-länders) egosim, Det är bara Vi Vi VI VI VI och inga andra. Sen finns de också de som förnekar att vi människor förstört för oss själva och att detta är ett vanligt skeede. Och visst, Ja det är ett vanligt skeende som vi DRAGIT FRAM och PÅSKYNDAT i och med att detta inte skulle hänt de närmaste 500-700åren. Idag är vi där vi skulle ha varit inom denna tidsperspektiv.

Ne hörre ni, nu är det dags att sova.
Föreläsning kl 09.30 och gruppmöte kl 09.00 (dvs innan föreläsning :P ) .

Gonatt på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar