söndag 23 september 2012

as the time flies

yes the time is sure flying faster than a tornado...but without damages.

ja så är det, tiden flyger och lägenhetsletandet är enormt och fylld av desperation.
När är frågan?? När kommer den?? att inte ha sin frihet, det enorma livet och möjligheterna att göra precis det jag vill, ha vem jag vill över, göra vad jag vill med min vardag och mitt liv, inreda för mig själv...inget detta är ett alternativ just nu. Man har en respekt inför varandra vilket är fullt acceptabelt och logiskt. Men privatlivet drabbas till viss del.

Inte allt. Men nästan hela. Jag flaggar här, på facebook, på jobbet, alla jag träffar. Oj vad less folk ska vara på mig nu =) Men jag tackar ödmjukast för all hjälp jag får genom delningar på facebook, prat med vänner och bekanta! Stort Tack till er alla!

Så, löven börjar skifta färger i olika varma nyanser och virvlar runt i höstvindarna, dansande till den ljuvaste naturmusiken och över havet. Fantastiskt!! Denna vackra och ack så kalla hösten har kommit, det är verkligen officiellt även om det känts som höst sen i maj... =) Men hösten är vacker så jag kommer inte klaga och sen får vi hoppas på en redig vinter iår!! Att fira midsommar på självaste julafton i blå himmel över det gröna frodande gräset, solen skiner och det är plusgrader är väl kanske inte drömmen när jag är van vid tvärt om. Må så vara solen och himlen men kom igen?!

Nej 2m snö och kallt och kyligt och flingor som faller  är det optimala för en jul =)
Kan jag få det snälla? Och en lägenhet som jag kan fira min födelsedag i med det bästa sällskapet =) ?

Nej oj, nu känner jag att det här blev ett väldigt negativt inlägg.
Det vänder vi på för jag har fått vila ut den här helgen och det känns bra!!

Att vara på konferens är roligt men energikrävande. På många sätt.
Vi har haft bra diskussioner i alla våra grupper, man har som ny lärt känna massa nya människor och skapat mycket bekantskaper inte bara från Svenska kontoret utan även Finska. Det har bestått av bokläsning, kultur, arkitekttur, båtmiddag, promenader i solen och kvällen, utekväll, presentationer av framkomna framtida bestående resultat i och av alla grupper. engelska har varit det främsta språket som talats och tänk vad man underskattat sin engelska och vad mycket bättre man har blivit.

Det har helt enkelt varit bra och en ny höstjacka är inhandlad på Newyorker!!:-)

Ne nu fortsatt film och mys med en av de bästa -Ellen<3

Tio år....time flies:-)

Sleep tight everyone!
Xoxo
Your WritingCH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar