söndag 7 oktober 2012

Guess Fashion Show, Pure Stockholm 2012-10-06

Kvällens värd: Daniel Paris

Mode är ett intresse som har växt och har erkänts från mig på senare år. Vouge ibörjade inta mitt hem sedan våren 2011 och har fortsatt att köpas in. Det är fyllt med spänning år efter år och termin för termin för att se vad som kommer här näst. Förra året fick jag ett mail från Pure Stockholm om Modevisning från min favoritbutik Victorias Secret och givetvis gick jag!

Efter att ha fått ett nyhetsmail från Pure Stockholm med information om Modevisning från Guess så bestämde jag mig för att dra med min vän Ellen på modevisningen. Vi började med bra musik, fnitter, tjejsnack och vin innan vi drog till Stureplan och Pure Stockholm för att njuta av snygga kläder och inspiration!

Trodde vi.

Ja, abosolut vad kläderna fina - DE VI HANN SE. Guess har väldigt snygga kläder, fyllda med en blandning av vardag och attityd när man tittar på nätet och i butiken och jag hade verkligen sett fram emot att se vad som komma skall. Jag längtade efter att få fyllas med inspiration. Men det var ignet som man fick levererat när modellerna gick i ultrarapid och det kändes som att en gemensam tanke för dem allihopa var "Snälla, låt mig gå hem jag är så less på det här"  Skyndar fram, skyndar bort. Killarna kändes mest amatörliknande och obekväma av tjejernas skrik och ville verkligen därifrån så snabbt det bara gick. Och visade inte kläderna under jackorna. De kvinnliga modellerna kunde inte gå i högklackade skor och var väldigt obekväma med situationen, sträckte inte på benen eller kroppen och såg ut som det drygaste man sett.

Men det hade jag också varit om jag varit så smal att mina ben hade gått av och inte kunde bära upp kläderna. De är för det första inte ens i närheten av hälsosamma ideal och förebilder för unga tjejer och kommer ni ihåg barbien som blev undanplockad pga dåligt idealinflytande på unga tjejer? Ja, det här var ungefär samma sak och hade jag kunnat ta bort dem ur affärshyllan hade jag inte ens beställt dit dem eller tagit bort dem omgåendes när jag sett dem. Är det konstigt att vi får sjukare ideal med åren? och inte kan vara stolta över det vi har?

Mode ska vara roligt att titta på, intressant och inspirerande. Man ska gå ifrån en modevisning och känna att man fått med sig något att titta efter och ta efter.

Vi kände tvärt om. Det fanns ingenting att hämta och hela showen var under all kritik.

Det enda som var bra var kvällens underhållning RGL och kvällens värd Daniel Paris. Hela showen höll väl på max 25 min.

Nej, Det här får NI göra bättre till nästa gång.XOXO
Your Writing CH

1 kommentar:

  1. Oj vilken avundsjuk brud du är! Tråkigt med så bittra människor :( I princip allt du sa var ju bara ren bullshit - I should know, I was on stage! Och mina ben höll fan inte på att gå av!

    PUSS!

    SvaraRadera