söndag 11 november 2012

Söndag

Ja ni, idag är det söndag och jag har haft en väldigt upptagen helg med flytt, fix i lägenheten, bygga ihop möbler från IKEA och Jysk, handla, Piteåfest och Grand Garbo med min bloggsyster Linda (writingl.blogg.se), Robban och Henrik, handla och sen lite mer ihopbygg. Men det tar sig abosolut, men  det kommer att ta mig ett tag att komma iordning ordentligt. Jag borde nog prioritera att få upp resterande av porslinet men det får ta tid.

På fredag flyttar jag över de sista småsakerna och hämtar hem min lilla Zalt<3 OJ! SOM jag längtar efter min lilla tuss <3 Mattes älskling<3 Hon är hon J just nu medan jag gör iordning här. Det ska bli så skönt att få hem henne till vårat nya hem<3 så det blir en helg med henne nästa helg för att få henne att känna sig trygg i nya lägenheten :-)
Det är viktigt att även hon också trivs. 

Det här med att dela vårdnaden känns okej just nu men vi får se framöver hur saker artar sig. antingen tar jag över hela vårdnaden eller så fortsätter vi som vi gör nu. Zalt kommer även att vara hos J under Lucia och en vecka fram. Det blir nog roligt för henne. Dock vet jag inte hur mycket han umgås med henne när han har henne, vilket är viktigt för mig att veta då hon är min bebis och mitt allt. Har man träffat Zalt vet man att hon inte är som alla andra katter. Hon är något mer. Hon är oerhört speciell! Mattes kärlek<3

Saknar A, otroligt mycket....23dagar kvar.....tomt, ensamt...längtar...<3 Du är alldeles för långt bort...men det har vi redan konstaterat.......

Nej ni, nu ska jag fortsätta jobba lite med mina skrivuppgifter i min kurs och jobba lite på boken.

Vi hörs hörrni! Jag vet att ni vill se bilder och jag ska lägga upp lite bilder sen allteftersom saker och ting blir klart här hemma :-)

I haven't forgotten y'all

Take care!

Xoxo
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar