måndag 3 december 2012

lussekatt

Nu har vi gått in i december allesammans!

OJ vad det här året har gått fort!
Jag tänker dock inte göra en årssummering nu, den får vänta framåt mellandagarna när året verkligen lider mot sitt slut.

December, ja det innebär ju många saker! Som t ex advent, födelsedagar, lucia, jul och nyår.
Och det är klart jag har pyntat nu när det äntligen är snö ute och julkänslan smyger sig på!

Och granen kom upp. Lika snabbt försvann den in i garderoben efter att Zalts matte blev så less på att kämpa för granen. Nåväl, efter mycket om och men och funderanden på huruvida granen skulle få komma fram igen eller plockas bort helt så kom jag äntligen fram till att misslyckas inte var ett alternativ.

Jag plockade bort kulorna i hopp om att granen skulle bli mindre intressant. Jag undrar fortfarande :

I VILKEN AV VÄRLDAR???? Det hade ju inte ens med kulorna att göra...det handlade ju ofcourse om granen i sig om att få klättra.

uff....måste säga att det blir bättre men efter ett samtal med min frisör fick jag nys om ett spray som hans familj använde för att få katten/katterna(?)  att sluta bita på möblerna. självklart kommer man inte ihåg allting och namnet hade fallit bort för honom. Och min jakt efter detta spray har nu börjat!! Har provat att sätta hårspray över granen. Det funkar dock bara en stund så länge lukten sitter i ....men det försvinner ju och Zalt är gladast i världen och tycker JA NU KLÄTTRAR VI!

matte blir less och grinig...

problemet är att hon förra året inte  brydde sig de två första veckorna om granen men NÅGON uppmuntrade henne att gå upp i granen och tyckte "åh vilken duktig tjej!" så min träning var förgäves och lycka till att få en TVÅÅRING att låta bli granen.

Men kampen fortsätter
Det SKA gå!!!!!!


har ni några tips som FUNKAR så dela gärna med er :)

Xoxo
Your WritingCH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar