torsdag 13 december 2012

utan vakt med piska

Jag skulle verkligen behöva ha en samurajvakt med piska nu som tvingar mig att ha disciplin....
Sen jag flyttade har min disciplin åkt på olovlig semester, tydligen utan att berätta hur länge.
Så nu sitter jag här, borde träna, borde tvätta, borde skriva, borde träna. Och skriva Måste jag göra mer...

DOCK har jag faktiskt gjort kapitelindelning i min kära bok som vart om vartannat byter titel, så nu ger jag upp...den får komma sen!!!


Alla dessa borden.... och min yoga som jag alltid höll så kär...oj vad kvaddad det intresset blev av den nya instruktören här i brandbergen......Saknar Renate i farsta...tror jag åker dit nästa vecka och tränar med henne istället!! Världens bästa instruktör som ger vem som helst motivation att träna och ställa sig på sin kära matta. det syns på kroppen att den är sliten, men borde den inte vara det? Har den inte rätt att vara det efter allting? Jo, det har den, men träningen är viktig...uff...måste verkligen träna, men det får vänta till nästa vecka. Nu är det andra saker som väntar eftersom att mina älskade vänner och syskon drar ut mig och med mig på en massa påhitt bara för att de vet att jag behöver det.

Jag kan erkänna att jag gärna stänger mig inne så fort jag får chansen....ialla fall nu efter separationen och de nya omvälvande nyheterna.. Då drar jag hellre täcket över huvudet och gömmer mig, sova bort dagarna och tränga bort tankarna som psykar mig i mitt försök att vara normal.

Här framöver kan jag avslöja att en ny flytt väntar, vart är ännu inte officiellt, det är endel pusselbitar som måste falla på plats först innan jag kan uttala mig om vart.

Dock blir vi två stycken att pusha varandra till träning och ensamtid att skriva och hålla på med yoga så då blir det bättre. Det kan jag garantera eftersom att ett helt nytt liv väntar runt hörnet!

Spännande och läskigt på samma gång!

Sen vill jag lägga en liten kommentar till min fantastiska skrivcoach från www.skrivsidan.se, som skrev ett fantastiskt roligt inlägg om Zombies och jordens undergång på sin blogg http://havrefarsan.blogg.se  - Jag hoppas inte att brandbergen går under före jag flyttar ;-)

han är klockren på att skriva och har ni möjlighet och tid över, läs hans blogg!!

Ni kommer få många skratt som piggar upp er dag! Det är vad jag gör när jag behöver skratta lite :-)


Ta hand om er govänner!

xoxo
Your WritingCh
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar