måndag 7 januari 2013

Att skriva en bok är ingen lek.
Det är assvårt!
Det finns så  mycket man ska ha med, så mycket att tänka på, men att det är roligt att skriva och när man ser utvecklingen som sker inte bara hos mig som skriver utan känslan jag som författare förmedlar genom mitt sätt att skriva och det mina karaktärer förmedlar i sina händelser, sätt att vara och utvecklingen de går igenom, så gör de hopplösa dagarna minimala i jämförelse men känslan av att ha lyckats.

Jag skrev en bit i min bok som för mig går att läsa om och om igen och den blir bara vackrare för varje sekund som går. Jag tänker faktiskt dela med mig av denna lilla bit.
Hoppas ni får samma otroliga känsla som jag!
 
"Utanför sjukhussalens fönster smeker morgonbrisens dimma ängarna. Den är kylig, så pass fuktig att den tränger igenom varje liten maska i kläderna.  När nattbrisen andas, medan den flyter in, omfamnar utandningen allt tort sandfärgat gräs med gnistrande, sprakande, kristaller likt kristallerna i en grotta med kristaller ståendes på alla möjliga olika sätt, lodrätt, vågrätt, diagonalt, vitt och brett.  De isande kristallerna tynger ner de enstaka löven som är kvar på träden, tynger ner grässtråna på marken och grenarna på träden.
Utanför ett fönster på en timmerstuga med öppen eld, letar ekorrarna febrilt efter att hitta mat för vintern att lagra, men ekollonen är svåra att få ner, och kalla. Människorna letar efter sina vantar och mössor i den färgsprakande himlaspelets gryning för att komma ut på promenad och titta på det vackra spelet som försiggår utanför deras varma möblerade hem.  I ett hem långt bort ljuder orgelmusik med operasångerskor, sjungandes på kända operettframträdanden som Dracula och Andrew Lloyd Webbers kända Phantom of the Opera framför en sprakande, flammande kamin. "
 
Skrivandet och kampen för att uppnå min dröm om författarskap fortsätter och jag Ska lyckas.
Det finns inga alternativ. Att få skriva är det roligaste jag vet och det enda jag vill göra.
 
Ta hand om er och era drömmar<3
 
Carpe Diem!
Xoxo
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar