måndag 28 januari 2013

mys, glock & kängrus

Min helg har varit helt underbar!

Fredagkväll hade jag lite ärenden med att handa och betala räkningar samt inhandla andra saker jag var illa tvungen att ha. När jag hade ätit och klockan tickade förbi mina ärenden som var klara vid 21 blev jag utdragen av två kära vänner  till Chill på Södermalm för lite tequila, cider och bara myshäng :-)

Lördag blev upp tidigt för ett mysbesök i Nykvarn hos kära faster, farbror Peter och mina kusiner Alex och Calle<3 Det var väldigt trevlig med massa surr och introduktion för faster gällande appar och telefonspel som är roliga som Ruzzle, Wordfeud etc. Tänk vad tekniska vi ungar är hahahah!

Söndag, en dag att vara nervös på när klockan ringde. Det var nu dags för att för första gången ta i ett riktigt på riktigt vapen. Jag o Tess hade bestämt oss för att åka på The Target i Västberga och gå på pistolskytte. Något jag verkligen velat göra ett tag nu. Det var mycket blandade känslor ska sägas. Jag var jätte nervös när jag ställde mig där och tog upp vapnet för att avfyra det första skottet. Ångesten vällde över mig när det var avfyrat

"Vad gör jag här? Vad håller jag på med? Det är ett god damn vapen!!"

Andra skottet

"nä...det här går inte....vad sysslar jag med?!"

efter tredje skottet hände nånting. Det kändes bra, det kändes roligt!! Det var häftigt på något sätt!
Man kände sig rätt häftig, lite grann som en agerande polis på jakt, som att aggressioner som funnits bara försvann ur mig och ett adrenalin pumpade i kroppen och sen var det bara roligt att stå och skjuta :-) Tomheten infann sig när sista skottet var avlossat mot tavlan med den skuggade cowboyen.
Det var slut...inge mer skjuta...jag vill ju skjuta mer :-D Det var ju jätte kul! och jag tittade på tess

"Igen igen igen igen igen!!!!"

Så nu är det bestämt att det blir snart igen men nästa gång ville älsklingen följa med, stackarn var så avis för att jag fick prova något han verkligen velat göra superlänge :-) men snart så!

Efter skjutbanan åkte vi och åt lunch, en kinabuffé blev det i min gamla ort farsta med ett besök på en garnaffär och panduro :-) Någon hade julafton tror jag ;-)

Efter denna trevliga förmiddag väntade en fika på standardstället med bästa Natta och det är alltid lika mysigt att träffa henne. Men denna gången hade hon en nyhet som både gav oerhört mycket glädje för att få se en av mina bästa få göra något hon verkligen vill göra och passar på med, samtidigt som det gav en stor ledsamhet att behöva vara ifrån henne på obestämd tid fr o m om en vecka redan. It breaks my heart, MEN jag är inte den som är missunnsam och jag tycker att hon gör helt rätt i att åka iväg på sin Working Holiday, det är så hon det bara går att bli och man ska passa på medan man fortfarande kan för sen står man där med svenssonlivet och kan inte göra de här sakerna.
Så hon ska ha oerhört mycket cred för att hon åker<3 But i'm sure gonna miss her, men ett besök hos henne i kängrurnas land Australien  vore väl inte så dumt under början av nästa år ;-)

Ja, tänk vad spännande!! blir verkligen att börja titta på biljetter!!!

Nä nu dealar jag mellan att vara hemma eller gå och träna....vi får se..känner mig rätt sliten och trött idag så vi får se vad som händer. Kanske blir lite bokskriveri idag istället. Eller vad tror ni?

Ta hand om er där ute och uppfyll era drömmar medan ni kan, Vad väntar ni på? Det är bara ni som hindrar er själva, so what's it gonna be?;-)


XOXO
Your WritingCH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar