fredag 1 februari 2013

På dygnets alla timmar seglar fingrarna över tangenterna

Tangenternas ljud är det vackraste jag vet när jag ser att det är bokstäver som kommer ur dem <3


Det började med att jag satte mig och läste Alkemisten. Det började krypa i fingrarna och jag blev så okoncentrerad!!!!!!

När skrivarmoodet är igång kan jag inte hjälpa det. Jag ser vad klockan är men det går inte. Jag kan inte vänta. Tänk om jag glömmer det, jag måste skriva nu!

Batteriladdaren hämtades och kopplades in och datorn slogs i sin tur på.

Det blev 3A4 i min andra bok, första boken är ännu inte klar och jag har redan börjat på den andra. Det var ju den boken minns ni som jag inte kunde släppa ur tanken för att den kändes speciell? Den blir bara bättre och bättre och känns bättre och bättre och nu ändrar jag språket från engelska till svenska i den om än jag känner att engelskan är precis det som passar denna bok men den är lättare att skriva när man skriver den på svenska. Men vem vet? kanske blir det två språk att ge ut i? Det hade ju inte varit helt fel :-)

Den känns som en lyckad bok, något jag verkligen tror på, något annorlunda att skriva om inte alls som den andra som visst är bra men inte alls som den här. kanske kan man kombinera dem på något sätt? eller så gör man helt enkelt två skilda böcker på dem och skickar in båda?

Ja vi får se helt enkelt men jag kan säga som såhär; Jag längtar till jag en dag kommer kunna kalla mig själv för författare och göra det jag älskar mest på dygnets alla timmar <3

Drömmar <3

Anneli, jag kommer ta hjälp av dig i den här också! I call you!


Nu är det dock dags att sova, jobb imorgon och sen kommer älskling på kvällen <3 Åååh! Som jag längtar!

Gonatt på er!

XOXO
Your WritingCh


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar