lördag 16 mars 2013

Författarskolan

Jag har nu sökt in till författarskolan och sitter i skrivande stund med uppgiften jag ska ha gjort klart, skrivit ut och skickat iväg i tre exemplar om senast fyra veckor.

Det är tungt men det underlättade att se att jag faktiskt får skriva på det sättet som jag är bra på, så jag tror att jag ska vidareutveckla en av de texterna jag har och se till att den blir i toppform. Att tro att man inte får skriva på sättet man är bra på gjorde mig handikappad men blev ändå en erfarenhet rikare när jag knäckte nöten och kunde börja på en ny text utan att göra den så som jag är bra på. 

Jag SKA in...så enkelt är det. Jag förtjänar det och den platsen SKA bli MIN.


M I N
 
 
Jag har skrivit så länge jag kan minnas och haft en dröm om författarskap lika länge. Det här är min chans.  En stor chans och jag ska komma in och uppnå min dröm. Det är ingen garanti att bli författare genom skolan men chansen ökar med träningen och förståelsen för texternas uppbyggnad och djup.
 
Jag vill inte hoppas för mycket för tänk om jag får ett nej. Jag vill ju inte bli besviken och känna som att världen rasar ihop. Risken finns, men då är det bara som mamma sa: Sök igen! Gör om, gör rätt!
 
 
Nu ska skrivandet fortsätta och skapa sensationer :-)
PRAY FOR ME PLEASE !! I'll need it...
 
 
Glöm inte att Drömmar uppfylls av Er själva, ingen kommer göra det åt Er.
Gud visar bara vägen men Ni måste göra jobbet.
Tro på Er själva och kör kör kör, Ni kan bara lyckas om Ni tar chansen och steget i rätt riktning, frågan är bara När Ni vill att Er dröm ska börja?
 
Min ska börja Nu.
 
 
Namaste
 
 
XOXO
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar