fredag 15 mars 2013

Lyrikens svävande moln

Jag har en dröm.
En dröm om att en dag få sitta i min egen trädgård med vinden som lättar varje litet hårstrå med ömhet, få känna min vita bomullsklänning fladdra längs benen där jag sitter med ryggen mot stenen som är mitt i den blommande färgsprakande trädgården omsluten av naturens ljud med skrivblocket i knät och en penna som skriver av inspirationer som sköljer upp från vattnet jag blickar över.

Jag vill höra vindens sus och vattnet slå mot bryggan och stenarna medan jag skriver på min nästkommande bok.

Jag har en dröm om att få göra det jag älskar mest, att få tänka med morgonens chokladkopp i handen på min veranda för att sen skriva varje dag, vare sig det är hemma eller på ett café i stan.

Jag är nervös inför att skriva på mitt skrivprov som ska vara inne om några veckor för att bli bedömt och det grundläggande för att bli antagen till Författarskolan i Lund. Tänk om de inte gillar det jag skriver? Tänk om det blir världens nedslag? Tänk om jag faktiskt skulle misslyckas? vad händer då?

Nervositeten gör en degklump i magen som är jobbig att lösa upp.
Tankarna skapas idag.
Skrivandet börjar imorgon efter 85min Yoga på friskis för att komma igång.

Jag skulle önska att ni där hemma och alla ni som läser håller tummar och tår för att jag ska ta mig in.

Jag behöver Er hjälp mer än någonsin.


och Tack till min familj, min pojkvän och mina vänner för Ert stöd i det här och allt annat runt omkring mig<3 Älskar er<3


XOXO
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar