lördag 27 april 2013

positivt och negativt

Vi börjar med det negativa so far
Negativt: jaha, då har man varit och skällt på Vice VDn idag och sagt precis vad jag tycker och tänker om det här stället. Vill ni har bra service, bra mat, bra personal, och hjälpsam personal, rum som inte läcker vatten från någon annan, inte bli ignorerad från personal och de som ger dig maten och drickat till maten, inte bli ignorerad av övrig personal, ha människor som lyssnar på dig, ha ett hotell som inte är inrökt , inte har tillåtelse att röka inne, ger dig informationen utan att du ska behöva fråga efter det,  åk  INTE till SAVITA RESORT & SPA. Vill ni har raka motsatsen så passar detta resmål er som handen i handsken. Jag kommer inte att åka hit nå mer och det har jag gjort fullständigt klart för dem. Att Vice VDn lyssnade är enligt mig ett mirakel. Detta ska vara ett fyrstjärnigt hotell, MY ASS!!!! snarare tvåstjärnigt och utan service, inrökt, läckande rum, rökdimmor,  10-30min väntan i kö för att få dricka.. det är ju ingen självservice vet ni så det är inte bara att ta själv för effektiviteten, ingen som kommer fram och frågar om man vill ha något till bordet och du behöver tjata för att få kocken att börja med maten, kockarna pratar med varandra och tittar på en som att man vore ett ufo när man frågar efter "är ni upptagna eller ska jag få pastan du inte ens börjat på medan jags stått här i fem minuter medan du pratat med din vän!" men de fortsätter att prata med varandra och struntar fullständigt i att du vill ha din mat etc.... jag är fan inte så jäkla kräsen av mig men ska jag till ett fyrstjärnigt hotell FÖRVÄNTAR jag mig att det ska vara fyrstjärnigt inte hell on earth som förstör hela avslappningen under ens semester. Jag har varit på fyr och femstjärniga hotell som visat att de förtjänar att ha de stjärnorna med riktigt hög kvalité. Men detta är under all kritik. Jag har aldrig längtat hem så mycket som jag gör nu och jag kan säga såhär: Jag kommer vara ÖVERLYCKLIG att få komma hem.


Positivt: har alldeles snart gjort klart hela mitt dykarcertifikat. Jag har två dyk kvar och de gör jag i nationalparken Ras Mohammed nästa vecka 2dagar innan jag åker hem :-) Jag ser verkligen fram emot det! Igår hade jag turen att återifrån från båten se delfiner (och mitt hjärta hoppar med dem när jag ser dem!) och fick dyka tillsammans med en skölpadda, en napoleonfisk och en lejonfisk! Jag har mött otroligt härliga och bra människor inom dykningen vilket jag är evigt tacksam över, och maten som vi ätit med dem på luncherna -riktigt riktigt riiiiktigt bra !!! :-D fantastiskt! Sen ska det tilläggas att vi försökt sitta i meditationsställning under ytan (misslyckats än så länge) och att jag lekt matrix under vatten med min instruktör och de andra dykarna! Kanske borde vi göra en Matrix -under water movie? ;-) ruskigt skoj!


När sköldpaddan dök upp under sista dyket igår (3 av 3  igår)  började hjärtat klappa och vi simmade direkt till sköldpaddan och tittade på den när den skulle äta. Att vi var i närheten och skulle fota dem med våran skotska dykarväns kamera, var inget som den brydde sig om, den tittade på mig lite medan jag närmade mig men konstaterade mest att jag var där och fortsatte sin måltid. MÄKTIGT! Denna havssköldpadda var fantastiskt vacker och stilla och gav så mycket energikickar direkt efter att jag hade kunnat göra minst ett dyk till den dagen! och lät jag alla veta att jag dykt med en havssköldpadda? JA självklart ;-D Och ni som känner mig sitter förmodligen och skrattar och tänker "ofcourse she did" jaa det är jag som handen i handsken :-)

Ne nu blir det ut i solen en liten stund till. Idag är det rätt vindstilla och 40grader så det är inte jätte härligt just nu men det är sol och det är det viktiga :-D


Ta hand om er alla!

XOXO
Your Writing Diving Ch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar