söndag 23 juni 2013

Komplicerad olycklig kärlek å slut

Av den erfarenheten jag skaffat mig nu ska man inte blanda kärlek å vänskap om man inte blir nära vänner Under relationen..för när man varit bästa vänner o alltid vänt sig till varandra när man mått som sämst så kan man inte vända sig till den andra när man mår som sämst efter det tagit slut.
Vänskapen man hade förstörs o den kommer inte finnas där när man behöver den som man behövde den förut.

A var den jag vände mig till när jag mådde som jag mår nu...ni kan ju tänka er vad ensamt det är när du inte kan höra av dig o må bättre som du är van att det fungerar...frustrationen växer för att jag vet att jag inte kan ringa till min bästa vän gråta ut bli uppstöttad å må prima efter ett par dagar av stöd från personen som var mig närmast och alltid fick mig stärkt att gå vidare å må bättre än förut...han fanns alltid där o det visste jag...idag gör han inte det för den vänskapen är förstörd.

Jag tittar på numret men jag kan inte ringa...ringer jag blir det jobbigt för den andra som gått vidare..

Vad ni än gör där ute...släpp inte den ni älskar mest för skitsaker som ni vet att ni kan lösa...våran anledning till uppbrott var egentligen ingen skitsak..den gjorde ont men i efterhand vet jag att vi mest troligt hade kunnat ta oss igenom det. Jag har aldrig haft så mycket ångest..och vet ni..olycklig kärlek är en smärta jag inte önskar någon att uppleva....

Always and forever var våra ord, det är där jag står och alltid kommer stå...

Xoxo
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar