torsdag 4 juli 2013

Nöjd med livet

Ja jag är väldigt tillfreds  nu! 
Allt är såklart nervöst å spännande när världen plötsligt blivit mycket vidare samtidigt som det är lite ensamt ibland å läskigt bitvis men jag klarar mig :-)

Nästa fredag har jag kanske massa spännande nyheter som väntar so stay tuned!!
Just nu tänker jag mycket på resor å vart jag vill åka härnäst. Det finns så många alternativ att jag kommer hinna bli galen på kuppen ;-) ni får passa på att kasta in mig på psyket i förebyggande syfte  medan jag fortfarande har förnuftet å sinnet i behåll ;-p hahha!!

Ska man ta en långresa till kompisarna å livet i underbara Sharm el sheikh igen eller några dagar där å sen resa runt till Rom, Verona å Venedig, eller ska jag bara göra rundtur i Italien Rom, Verona,  Venedig,  milano, eller rent utav dra till Tokyo å hälsa på kära S ?!

Blir ännu mer sugen på att åka bort när jag hör hur vänner å familj planerar utlandsresor, ja det rör sig både om Grekland, Carp Verde, USA, Spanien, Dubai och Mexiko. 

Det finns så mycket att se och göra men beslutet om vart och när beror ju på resultatet nästa fredag! Håller tummar och tår och jag hoppas att ni gör detsamma! Det är dags för något nytt i livet och jag hoppas och önskar såklart att det här är min nystart. 

Nä mina vänner dags att jobba. (och hoppas på att förkylningen inte bryter ut!)


Ta hand om er och lev ert liv så som ni vill ha det.
Ångest senare i livet är bara dumt.


XOXO
Your WritingChInga kommentarer:

Skicka en kommentar