tisdag 20 augusti 2013

Göteborg

Då var det dags att uppdatera bloggen!

Usch jag är verkligen urdålig på det här även om jag har bloggen tillgänglig på telefonen, men det är lite omständigt när man ska skriva längre inlägg, eller ja, när man är medveten om att inlägget kommer att bli längre så skjuter man gärna upp det.

Hur som helst har jag inte haft så mycket tid på senaste att uppdatera i och med flytten och starten av mitt nya liv i den fina staden Göteborg.

Än så länge känns det väldigt bra, jag stormtrivs och det har redan hunnit hända en hel del!! Jag har verkligen haft fullt upp ända sedan jag kom hit i torsdagkväll förra veckan.
Lyckligtvis lyckades jag pricka in de tre sista dagarna av kulturfestivalen här som innebar god mat och dryck ute med mamma och hennes väninna A. Fick ju till råga på det veta att Yohio skulle spela på Götaplatsen på fredagkvällen, VILKEN JACKPOT! det visade sig också att A's dotter J är lika förälskad i Yohio och hans musik som jag, så jag ringde henne och fick henne dit snabbare än kvickt! Bra jobbat J! :-) Jag är fortfarande imponerad över hur snabbt du lyckades göra dig klar !

På detta blev det en fantastisk konsert och sedan dricka på Dubliner med skojiga galna Irländska bartenders som drev med mig och jag tillbaka. På lördagen blev det mys i solen på Restaurang Ett på Avenyn, lite lyxigt sådär!
Även ett Sambapass med mor hann avverkas på Packhuskajen med Lazar Dansstudios intruktörer och dansare, sen god dricka o mat med mamma och A, och sedan mötte vi upp älskar I på Dubliner (dag 2) för ett kärt återseende och Catch up! <3

Har nog aldrig heller blivit så uppmärksammad bland killar som under min korta tid här i Göteborg, det är helt otroligt! Vilken egoboost! Jag förstår inte alls vad jag har gjort i Stockholm i 4år när allt godis finns här ;-)

Dessutom har jag hunnit vara på arbetsförmedlingen två vändor för inskrivning och omskrivning efter ett misstag från deras sida samt handlat sänglampor och skaffat gymkort så nu blir det Zumba fitness imorgon! skönt att komma igång med träningen igen!

Samt ska eventuellt anmäla mig till Lazar Dansstudio för att börja med Solo Latinodans ;-)

Söker dessutom massa jobb och ska snart fortsätta med bokskrivandet :-)

Fantastiskt liv man lever! Nu får vi hoppas på journalistlinjen till våren ;-)


Ta hand om er alla där ute!

Xoxo
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar