tisdag 10 september 2013

Bjuder på en sneak peak

Ja, till och från nu sitter jag med arbetet på mina böcker. Den absolut bästa arbetssysselsättningen man kan ha! Ialla fall enligt mig. Att söka jobb, umgås med de få vänner jag fått, dansa Zumba och latino och skriva böcker är en fantastisk kombination av sysselsättningar jag har i vardagen jag lever i just nu.
Jag känner lite grann sådär att jag borde dela med mig lite av små skymtar av mitt skrivande så tänkte nu dela med mig av några rader från den senaste boken jag skriver, Enjoy!


"Dags att ta några sista bilder ute på terrassen innan det är dags att åka vidare. Tiran Island går att ana bakom väggen av värmedimma och soldis. Solen är på väg ner. Just ikväll är himlen en blandning mellan rosa, gul och blå. Solen går i gula nyanser rund som en boll på väg ner bakom bergen. Jag skulle kunna stå här och titta ut hela kvällen. Men det är snart dags att möta upp grabbarna för en kväll ute. Det är dagen innan vi ska åka. Det känns tungt, det är ju inte det här jag vill. Jag vill stanna kvar här med mina nya vänner.  Jag vill fortsätta lära mig språket, beblanda mig och vara runt den underbara mentaliteten, maten, skratten och arabiska toner som spelas på radion.

En skugga vandrar över den andra sidan av terrassen på väg in i byggnaden men som stannar och begrundar mig. Det är ju ___! Han vinkar osäkert när han ser att det är jag. Jag skuttar glädjande fram till honom! Tänk att jag skulle hinna träffa honom innan det var dags att åka.
-          Ursäkta att jag stör men du var såg så fridfull och vacker när du stod och tittade ut.
-          Ingen fara, vart har du varit du är ju alldeles blöt? Bara han nu inte ramlat i vattnet eller nått.
-          Jag har duschat och  bytt om för att vara lite fräsh, du vet när man jobbar 15timmar om dagen så blir det ganska varmt när ACn gått sönder. Jag måste skicka den på reparation.
Det blir tyst och försöket till leende för att hålla borta den undanträngda sorgen börjar tryta.
-          När kommer du och säger hejdå?
Jag tittar ner i marken.  Och räknar minutrarna. De kommer om en och en halv timme och hämtar upp oss.
-          En halvtimme, de kommer klockan åtta.
-          Lova?
-          Lovar. Ännu en highfive som skiljer oss åt. Snart för en längre period. Jag kommer verkligen att sakna mina vänner och denna vackra sandlåda omgiven av en spännande och vacker värld under ytan."
 
 
 
Xoxo
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar