söndag 22 september 2013

Polisen söker vittnen efter anmäld gruppvåldtäkt - Piteå-Tidningen - Piteå-Tidningen

Polisen söker vittnen efter anmäld gruppvåldtäkt - Piteå-Tidningen - Piteå-Tidningen


Jag vädjar nu till alla mina nära och kära där uppe att hålla koll på varandra, följa med varandra, inte vara själva och hålla kontakt per telefon så fort ni är själva speciellt under kvällstid. Det här ska inte behöva hända, ingen ska behö...va vara med om detta och vad jag förstår så är det inte första gången på väldigt kort tid. Låt oss tillsammans se till att stoppa detta och göra Piteå till en säkrare plats att vara på. Jag gör det jag kan här nerefrån genom detta inlägg. Ring varandra och ring polisen så fort ni ser eller hör något misstänkt eller om ni känner er förföljda. Följ magkänslan i allt! Jag är rädd om er allihopa så snälla ta hand om varandra !!

Beväpna er själva med pepparsprayer och hårsprayer.

Hade jag varit där hade jag kallat till ett stormöte på olika dagar för att nå så många som möjligt för att göra Piteå till en ännu säkrare plats. Att genensamt hjälpa varandra hitta metoder, mer vuxna på stan, större grupper mer spritt för att säkra stora delar av staden, vad som helst ni kommer på. Att prata om vad man kan göra för att göra staden säkrare. Gå ihop med politikerna i stan etc.
Det är lättare i en mindre stad att gripa in tillsammans än i en stor stad.

Så gör vad Ni kan för att se till att platsen ni befinner er på ska vara säkert för er och för framtida barn och för Era barn ni som har barn.
Tänk på att även De ska gå säkert och det är erat ansvar.
Hjälp till nu allihopa!!!!!!!

Jag gör det jag kan som sagt härnere från.Ta hand om er allihopa <3

XOXO
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar