tisdag 14 januari 2014

SOS

Kunde inte vara mer rörd. Blev retweetad och favoritmarkerad av SOS Barnbyar med nedstående inlägg. Jag tänker posta den här också efter jag har fått säga mitt. Barn här skolkar och tycker skolan är tråkig. Många föräldrar lägger inte ner tiden på att hjälpa sina barn i skolan, inte heller pusha dem till deras drömmar. Många lärare använder fel metoder för att få skolan rolig och ger upp på sina elever. Men våra barn har en chans.

 Inte bara barnen i Manila, utan barn världen över har inte den chansen. Många barn blir utnyttjade, andra kanske bland annat jobbar i kolfabriker och andas in giftiga gaser dagligen. De gör det för att få pengar till att överleva. Men de dör där de föds utan en chans. Vad säger det? De vill gå till skolan. DRÖMMER om att få gå till skolan. I vissa länder som Swaziland, finns det inte tillräckliga pengar till SOS Barnbyn för att barnen ska få gå till skolan det här året. Alla barn borde ha rätt att gå i skolan och rätt att ändra sitt liv.
Få makten över sitt liv.
 
Med SOS Barnbyar har dessa barn en chans. Så snälla, snälla hjälp de här barnen.
 Istället för att köpa den där nya TVn trots att den gamla funkar så skänk de pengarna istället. Barnen behöver dem mer än Din nya TV.
 
Världen får inte se ut såhär!

"Ser rejäla kontraster mellan barn här å i manila i En resa för livet. Snälla bli fadder i ‪#‎sosbarnbyar‬ nu. Ni har råd jag lovar!"

Tack för er lästid.
 
Xoxo
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar