tisdag 4 februari 2014

Resedrömmar

Min syster frågade mig här om dagen om jag börjat titta på någon resa för året.

OM jag har.

Dussintals inom tre olika kategorier som jag febrilt försöker välja mellan men det är verkligen jättesvårt. Eller snarare fel fast kanske mer rätt än fel. Ja, Jag vet inte vad jag ska välja för vad jag än väljer blir det både rätt och fel. Jag önskar dock att jag kunde göra alla fyra resorna det här året men det går inte riktigt ihop med varken ledighet eller ekonomiskt. Fast en av resorna är inte förrän i februari/mars nästa år men dit vill jag gärna ha någon med mig men pengar måste sparas ihop också då varken Karnevalen eller Rio De Janeiro är billigt. Resan totalt sett skulle landa på 29-32 000.

De jag dealar mellan nu är
- Surfcamp på Fuerteventura
- Mitt älskade andra hem Sharm El Shiekh
- Eller en fantastisk resa till Afrika eller något annat land där jag kan hitta SOS Barnbyar.

Drömmen om att resa genom Italien för att se mer än det jag hann förut lever definitivt vidare men det är inte lika akut det här året :)

Ingen resa är Gratis och mer än en resa det här året blir det inte tal om. Ja, vi får se vad som händer :)
Någon resa blir det ju, men vad? Alla dessa underbara resmöjligheter!!


Jag vill också berätta något jag är otroligt stolt över och det är att jag blivit Byfadder i SOSBarnbyar idag. Det tog några dagar att bestämma sig för vart man ska sätt pengarna men jag valde till slut kategorin "Där de behövs bäst". Att välja var fullständigt omöjligt.

Jag stödjer Rädda Barnen, bloggar för Barns Rättigheter via UNICEF, är fadder i Plan och i SOSBarnbyar.

Jag kan inte vara mer stolt, och jag vill rikta ett stort TACK till alla organisationer där ute som gör livet bättre för människor, vuxna som barn och djur. Utan dessa organisationer skulle det inte vara möjligt att blir fadder och hjälpa till. De ger de utsatta en röst. Både djur och barn.
Och jag är stolt över att få vara en del av det och jag får en lika stor tår i ögat som den värme som sprids när man blir favoritmarkerad och retweetad av SOSBarnbyar, det är inget jag begärt och inget de behöver göra men det sprider en sån värme och de är helt underbara så

STORT TACK TILL ALLA ORGANISATIONER DÄR UTE VAD ÄN NI STÖDER, MÄNNISKOR SOM DJUR.  NI ÄR ALLA LIKA VIKTIGA.

och även stort Tack till media som hjälper till att sprida det vi alla behöver se och också hjälper till att göra allting möjligt.

Ta hand om er alla där ute!

I Love You All

XOXO
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar