torsdag 6 november 2014

Dagdrömmer till fjärran länder

En kär vännina och hennes numera fästman (I can't Believe it!! <3 it's like a fairytale <3 !!) har precis kommit hem från Indien.

That's made me Think.

Det är dags att börja planera mina resor för 2015 nu. Och går allt som planerat blir det både älskade Sharm el shiekh och Kenya nästa år. Dyk och volontärsresa. Helt i min stil. Det är några detaljer som måste ordnas och kollas upp  för Kenya och därför väntar jag med bokningen till i maj nästa år. Tanken på att få åka till Afrikas savanner, dyka i nya vatten, vara nära naturen, se nya saker med nya människor, uppleva ny kultur och träffa masaier får hela kroppen att pirra! Hade tänkt försökt få till ett besök på SOS Barnbyn i Mombasa också  när jag ändå befinner mig i Mombasa.

Jag är så exalterad och hoppfull att jag knappt kan göra annat just nu än att planera ekonomin och se till att detta blir verklighet. Och när jag kommer hem från Kenya blir det nog en sväng till Vietnam efteråt. Och ja, tankarna svänger hela tiden. Och skulle det nu vara så att jag mot förmodan av någon anledning inte kan åka till Kenya så blir det Vietnam då istället och skjuter på resan till Kenya.

Jag kan knappt vänta!! Jag hoppas så innerligt att detta kan bli verklighet under kommande tid. Det finns så många spännande platser jag vill uppleva och nya vatten att dyka i. Vissa ställen kan jag besöka själv medan vissa ställen reserverar jag mig för och väntar till jag har någon som har samma intresse och ambition som jag och vill åka. Hur kaxigt det än kan verka att åka själv så finns det platser som man inte, varken som tjej eller kille, bör åka till utan att vara minst två.

https://www.volontarresor.se/projekt/afrika/kenya/diani-beach-marine-conservation/

Jag lovar, ni kommer att bli uppdaterade om min längtan, strävan, ambition och mina drömmar.

Ta hand om er och Lev!


xoxo
Your WritingCh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar